Üye Giriş
Üye Adı:

Şifre:

Şifremi Kaybettim

Üye Ol!
Ana Menü
Hukukçulara Çağrı
Akademisyenler, avukatlar, hakimler, savcılar, stajyerler ve hukuk öğrencilerinin Türk Hukuk Dünyasına ışık tutacak hukuki eserlerini ve çalışmalarını yayınlıyoruz. Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz makale ve çalışmalarınızı bize göndermeniz çok kolay. Öncelikle basit bir prosedürle üye olmanız gerekiyor. Üye adı ve şifrenizle siteye giriş yaptığınızda, sol tarafta bulunan "Makaleler" butonuna tıkladığınızda hemen altında "Makale ekleyin" butonu çıkacaktır. Bu butona tıklayarak açacağınız sayfada ilgili yerleri doldurarak ve makale metninizi büyük alana kopylayıp yapıştırarak makalenizi ekleyebilirsiniz. Sitemize üye olarak sadece makale değil, kanun, yönetmelik, haber ekleyebilir, haberlere yorum da yazabilirsiniz.
HUKUK BÜLTENİ
Google Groups

Her hafta sonu, haftalık HUKUK BÜLTENİ almak isterseniz ücretsiz kayıt olun.

E-posta:
Son Dakika
Hukukcu.com - Türkiye'nin Hukuk Portalı Forum
   İş Hukuku
     Mobbing Davası İçin Yardım Talebi
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Düz Önceki Başlık | Sonraki Başlık
Gönderen Gönderi
oldman77
Gönderilme Zamanı: 2007/4/10 18:47
Acemi üye
Gönderen:
Gönderiler: 1
Mobbing Davası İçin Yardım Talebi
özel bir firmada 12 aydır çalışmaktayım. işyerinde (bana göre) psikolojik baskıya maruz kalıyorum (özellikle iki kişi tarafından sistematik diyebilirim). İşe ilk başladığımda odam büyük ve klimalıydı daha sonra karanlık ve soğuk bir odaya yerleştirildim. burada verimsiz olduğum söylenerek 3 kişinin olduğu bir odaya yerleştirildim. burada da sürekli verimsiz ve yavaş çalıştığım söylenmekte, haki görülmekteyim, son zamanlarda baskılar daha da arttı (özellikle; şimdi ne yapıyorsun ne zaman bitirirsin, bu işler acil, bu işler niye bitmedi, bu hafta niye iş çıkaramadın, çok verimsizsin v.b.) işe ilk girdiğimde internet,msn bağlantım vardı, şimdi ne internetim var ne de ağ bağlantım. bazılarınız msn çoğu şirkette yasak diyeceksiniz ama işe ilk girdiğimde serbestti de şimdi mi yasak oldu. geçenlerde hastaneye gitmek için vizite kağıdı istedim, personelden sorumlu muhasebecimiz işim gücüm var sana vizite kağıdı hazırlayamam diyerek bana bağırdı 2 şahidin önünde. maaş bordrosu istedim, biz maaş bordrosu veremiyoruz antetli kağıda kendin yazacaksın altına da genel müdürümüzün imzasını taklit edeceksin diyerek beni sahtekarlığa teşvik etti. sigortam 3 ay geç yatmış,anlatacaklarım bunlarla sınırlı değil. psikoloğa gittim mobbing mağduru ile hiç karşılaşmadım diyerek bana sadece anti depresan verdi. mobbing davasını nasıl ve nereye açacağım konusunda bana cvp yazarsanız sevinirim. ayrıca savunma konusunda müdahil olmak isteyenlerin apprentice_of_ceo@hotmail.com adresine mail atmalarını rica ederim. asıl mail adresimi desifre olabilirim diye yazamıyorum çünkü patronlarım da avukat. herkese şimdiden teşekkür ederim.
Düz Önceki Başlık | Sonraki Başlık

Konu Gönderen Tarih
 » Mobbing Davası İçin Yardım Talebi oldman77 2007/4/10 18:47
     Re: Mobbing Davası İçin Yardım Talebi anwalt_cem 2007/4/29 18:24

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Künye
TÜRKİYE'NİN HUKUK PORTALI
Editör: Av.M. Gökhan Ahi  - İletişim ve Yazışma Adresi: ATA2 Sitesi Salkımsöğüt Çıkmazı No:8 Üsküdar İstanbul
Bu sitede kullanılan eserler ile veri tabanları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu uyarınca koruma altındadır. Bu sitede yer alan yazılar ile kamusal ve anonim olanlar dışındaki linkler sahiplerinin izniyle yayınlanmaktadır. FSEK'na uymak ve eser sahibiyle sitenin adı verilmek şartıyla alıntı yapılabilir. Doğrudan bir esere ya da bölüme link verilemez. /// Bu site, 5651 sayılı yasa kapsamında "yer sağlayıcı"dır. İlgili yasanın 5. maddesine göre: Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. /// Bu sitede yer alan içerikle ilgili şikayetler için sikayet@hukukcu.com adresi kullanılmalıdır.    
2000-2008 © H U K U K C U . C O M
Site içi Arama
Tavsiye siteler
Reklamlar